Adana'da şüpheli ölüm

Kozan ilçesinde, Doğançay Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali'nin inşaatında çalışan Avusturyalı işçinin ani ölümü şüpheli bulundu.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 14:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Seyhan Nehri'nin Kozan ve Aladağ ilçe sınırları içinden geçen kısmında yer alan Akdam-Gökçeköy mevkisinde, Türk-Avusturya ortaklı bir yüklenici firmaya yaptırılan hidroelektrik santrali inşaatında operatör olarak yaklaşık 4 aydır görev yapan Avusturyalı Michael Werner Offman (44), dün öğle saatlerinde rahatsızlandı.

Şantiye alanındaki revirde kontrolden geçen Offman'a bir süre istirahat etmesi için izin verildi. Gece yeniden fenalaşan Offman, kalp krizi şüphesiyle firmanın ambulansıyla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı.

Yolda, daha önce yardım istenen 112 Acil Servis ambulansına nakledilen Offman'ın, Kozan Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ölümü şüpheli olarak değerlendirilen Offman'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Muhabir: Volkan Varan / Anıl Bağrık

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber