Nazilli'de 2012 karma sergisi büyük ilgi gördü

Nazilli Lütfü Selek Kültür Merkezi'nde açılan ve Nazillili fotoğraf sanatçılarının objektiflerinden yansıyan NAFOD 2012 Karma Sergisi'nde Nazilli ve uzun yaşayanlar anlatıldı...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 19:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

60 eserin yer aldığı karma fotoğraf sergisinde geçmişten günümüze Nazilli ve Nazilli'nin tarihi kadar uzun ömürlü yaşlıları ölümsüzleştirildi. Belediye Başkan Vekili Mustafa Akkaya ve çok sayıda sanatsever protokol üyesinin katıldığı sergi açılışında konuşan Nazilli Fotoğraf Amatörleri ve Plastik Sanatlar Derneği (NAFOD) Başkanı Dr. Esat Ülkü; "Kuruluşumuzun 6. yılında açtığımız 5. sergimizde Nazilli'nin sosyal yaşamını harekete geçirmek, gezerek, eğlenerek çektiklerimizi tanıtmak ve özellikle geçtiğimiz sergide temamız olan Yaşlılarımızı bu kez Nazilli fotoğraflarının yanında beğeniye sunmaktı" dedi.

Amatör Fotoğrafçılığa meraklı 15 kişinin kurduğu ve 6 yılda fotoğrafa ve sanata meraklı 100'e yakın üyeye ulaşan Nazilli Fotoğraf Amatörleri ve Plastik Sanatlar Derneği (NAFOD) Başkanı Dr. Esat Ülkü; "NAFOD olarak 6. yılımızda 5. sergimizi açtık. Biz fotoğraf çekerken hem eğleniyor hem de çok şeyler öğreniyoruz. Bu sergide çekmiş olduğumuz fotoğrafları sosyal açıdan paylaşmak için açtık. Özellikle uzun ömürlü insanlarımızın yaşadığı ilçemizde yaşlılarımızı, yaşadıkları mekanları ve Nazilli'yi anlatmaya çalışıyoruz. Çevremizde gördüklerimizi ilçenin sanatsal yaşamını hareketlendirmek amacıyla amatörce çektiğimiz belgesel tarzdaki insan ağırlıklı fotoğraflarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber