Liseli Timsahlar'dan lösemili çocuklara destek

Bursaspor'un bayan taraftar grubu Liseli Timsahlar ile Hüseyin Özdilek Meslek Lisesi öğrencileri, lösemi hastası çocuklar yararına projele hazırladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Küçük Bedenler Gülsün' adıyla hazırlanan çalışma kapsamında Bursasporlu futbolcularla birlikte düzenlenecek defilenin geliri lösemili çocuklara bağışlanacak.

Kadın taraftarlar ile lise öğrencileri, projelerini sunmak amacıyla Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Öğrencilere vakfın çalışmaları hakkında bilgi veren LÖSEV Sorumlusu Aslı Metin, Bursa'da 350 hastalarının bulunduğunu, bunların yüzde 70'inin de lösemi hastası olduğunu vurguladı.

LÖSEV'in bağışlarla hastalara ayni ve nakdi yardım yaptığına dikkat çeken Metin, öğrencilerin 2. el kullanılabilir halde oyuncak, kitap yada giysi desteği yapabileceklerini kaydetti. Ayrıca, yılbaşına yarın alışveriş merkezlerinde açılacak stantlar için de destek istedi.

Öğrenciler adına konuşan Yağmur Ergün ise hazırladıkları projeleri LÖSEV yönetimine sundu. Okullarda çeşitli stantlar açarak lösemili çocuklar yararına kampanyalar yapmak istediklerini belirten Ergün, bu konunda toplumda bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmayı arzu ettiklerini kaydetti.

Ayrıca, Bursasporlu futbolcularla birlikte bir defile hazırlayarak, gelirini LÖSEV'e bağışlamak istediklerini dile getiren Engün, projeyi bir çok ilde hayata geçireceklerini ifade etti. Projeyi, Beşiktaş taraftarlarından Ankaragücü taraftarlarına kadar herkese duyurmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber