CHP üye kaydetmek için sokağa indi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Teşkilatı, Kazım Özalp Caddesi Kışlahan Havuzlu Meydan'da üye kayıt için stant açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 19:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Devrim Kök,"Bugün üye sayımız 40 bin ama bu sayı acilen 100 bine ulaşmalıdır." dedi.

CHP Muratpaşa İlçe Teşkilatı tarafından Kazım Özalp Caddesi Kışlahan Havuzlu Meydan'da üye kayıt standı açıldı. Üye olan vatandaşlara rozetleri CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan tarafından takıldı. Standı ziyaret eden CHP İl Başkanı Devrim Kök, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı. CHP'nin yeni bir uygulayışla binalardan sokaklara indiğini ifade eden Kök, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle böyle bir uygulamaya ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Ülkede ciddi sıkıntılar yaşandığını savunan Kök, "AK Parti hızla kamplaşmaya doğru gidiyor. İktidarın uygulamalarını tasvip etmeyenler CHP'ye yöneliyor. Açtığımız stantlarla artık sokaklardayız. Dün hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, halkımızı CHP'ye davet ediyoruz." şeklinde ifade etti.

Yerel seçimlerin iktidarın anahtarı olduğunu anımsatan Kök, "Antalya'nın 19 ilçesine talibiz. Daha önce parti binasında üye kaydı yapılıyordu, artık buradaki stantlarımızda da kayıt yapacağız. Halkın ayağına geldik. Bugün 40 bin üyemiz var, ama bu sayı acilen 100 bine ulaşmalıdır." diye konuştu.

Kök, özel güvenlikçilerin maaşlarını alamamasıyla ilgili olarak yöneltilen soruya, sorunun kısa süre içinde çözüleceğinin teminatını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber