Başkan Büyükaslan, Genel Sekreter Şen'i ziyaret etti

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hüseyin Şen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Kasım 2012 21:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Dr. Hüseyin Şen'e, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Büyükaslan, ?AK Parti döneminde diğer alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da cumhuriyet döneminde bugüne kadar görülmemiş reform ve hizmetlere imza atıldı. Bu anlamda Adıyaman'da da güzel hizmetler yapıldı. Halkımız güzel hizmetler almaktadır. Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine Dr. Hüseyin Şen yeni atandı. Bu amaçla ziyaretine geldik. Yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum. Ayrıca, Adıyaman, sağlık sektöründe bugüne kadar hizmet yapmış olan başta baştabipler olmak üzere baştabip yardımcılarına, doktorlara, yöneticilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.? dedi.

Ziyaretle ilgili memnuniyetini belirten Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Şen ise ?Bize hayırlı olsun ziyaretine gelen değerli Belediye Başkanı'na teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Çok memnun oldum. Şu anda Adıyaman'da verilen sağlık hizmetlerinin iyi durumda olduğunu biliyoruz. Bu çıtayı daha da yükseltmek için gayret göstereceğiz. İnşallah mahcup olmamak için elimizden geleni yapacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber