Lise öğrencisi okul önünde fabrika işçisini bıçakladı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi METEM Lisesi önünde bıçaklama olayı gerçekleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgilere göre: METEM Lisesi'nde öğrenci olan Murat B., Karaağaç Beldesi'nde oturan ve bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Tolga B. (19) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Murat B. yanında taşıdığı bıçağı Tolga B.'nin göğsüne sapladı.

Tolga B.'yi bıçakladıktan sonra hızla olay yerinden kaçan Murat B, izini kaybettirirken, bıçakla yaralanan Tolga B. ise Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçak darbesini kalp hizasında aldığı belirlenen Tolga B., burada yapılan ilk müdahalenin ardından, acil olarak Kalp ve Damar Cerrahisine yatırılmak üzere Çorlu'da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Meydana gelen bıçaklama olayının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kaçan Murat B.'nin yakalanması için geniş çaplı tahkikat başlattı. Asayiş büro amirliğine bağlı ekipler yaptıkları araştırmalar sonucunda olaydan 3 saat sonra Murat B.'yi yakalayarak gözaltına aldılar. Murat B. ekiplerce ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber