4. Atatürk Kupası hazırlıkları tamamlandı

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 4. Atatürk Kupası'na ?Atatürk'ün Şehri Spor Yapıyor' sloganı ile hazırlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 17:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

4 yıldır çeşitli spor dallarında düzenlenen Atatürk Kupası hakkında bilgi veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İsmail Tekin, ?Yapısı İtibari ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tüm branşlarda sporcu yetiştirmeyi hedef edinmiştir. İlimizde düzenlenen her türlü spor faaliyetinde her yaş grubuna hitap edecek spor organizasyonlarına imza atarak, bu faaliyetlerin tamamı müdürlüğümüz tesislerinde düzenlenmiştir. 4 Atatürk kupası ile belli bir yaşın üstünde daha önce spor yapmış veya yapmamış, spor yapma imkânı bulamayan yetişkin bireylere spor yapma imkânı sağlanması amaçlanmıştır.?

dedi.

Samsun'da yaşanan sel sonrası bazı olumsuzluklarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Tekin,?Bu yıl yaşadığımız sel felaketlerinden dolayı bazı salonlarımız ve futbol sahaları sular altında kalmıştır. Sel dolayısı ile yaşanan olumsuzluklar sonucu her yıl eylül ve ekim ayında düzenlenen Atatürk'ün Şehri Spor Yapıyor Turnuvası bu tesislerimizin bakım ve onarım çalışmalarından uzamasından dolayı ancak kasım ve aralık ayları içerisinde Takım Sporları branşlarında yapmayı planlamış bulunmaktayız.? şeklinde konuştu.

Yapılacak spor turnuvaları hakkında bilgiler veren Tekin,?Turnuva basketbol, futbol, voleybol, hentbol branşlarında yapılacaktır. Turnuva ücretsiz ve herkese açıktır. İsteyen herkes takım kurarak turnuvaya katılabilir. Turnuvaya katılmak isteyen kişiler ve takımlar gerekli bilgiyi tüm Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden öğrenebilirler.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber