Damatlar: 'uzakta diye bir köy yok, her köye aynı mesafedeyiz'

Mersin'in Silifke Kaymakam Fatih Damatlar, "Uzakta diye bir köy yoktur, biz her köye aynı mesafedeyiz" dedi...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

köy gezileri kapsamında Ayaştürkmenli, Saraydın, Kocaoluk ve Ören Köy'e giderek, muhtar ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Damatlar, önceden tespit edilen sorunların yapılıp yapılmadığını kontrol edip, 2013 programında yapılması gereken sorunlar hakkında bilgi aldı.

Geziler sonunda köylerin asfalt, elektrik, sulama suyu ve çöp sorunu olduğunu tespit eden Kaymakam Damatlar, her köyde ayrı ayrı aldığı sorunları, gerekli mercilere üst yazı ile göndereceğini ve gereğinin yapılması için elinden geleceğini söyledi.

Özellikle köy gezilerine Özel İdare Müdürü Erkan Arıcı, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, Sağlık Müdürü Yüksel Eren, Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Abdullah Süngü ve Tedaş yetkilileri ile birlikte gittiğini ifade eden Damatlar, "Müdürlerimizi de gezilerime dahil ederek, olası bazı sorunlara yerinde cevap verme imkanı buluyoruz. Böylelikle bir çok sorun en kısa sürede çözüme kavuşuyor" dedi.

İlçeye bağlı bütün köyleri haftada bir gün tek tek gezerek yapılması gerekenleri yerinde tespit ettiğini belirten Kaymakam Damatlar, "Köy gezilerimizin birincisi tamamlayıp, ikincisine başladık. Bu kapsamda yine bir çok köyümüzün gezisini gerçekleştirdik. Köy gezilerimize imkanlarım dahilinde her hafta devam etmeye çalışıyorum. Uzakta diye bir köy yoktur, biz her köye aynı mesafedeyiz. Bana gezilerimde eşlik eden tüm daire müdürlerine ve basınımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MERSİN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber