Batmanlı kızlar güreşte bölge birincisi oldu

Bingöl'de yapılan Bölgesel Minik Bayanlar Güreş Şampiyonası'na katılan Batman Gençlik Spor Bayan Güreş Takımı, turnuvadan birinci olarak Batman'a döndü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl'de 2 birincilik 1 ikincilik, 7 üçüncülük alan Batmanlı kızlar birincilik kupasını aldı. Öğrencilerden Merve Direk, Derya Tunç, birinci, Emine Dayanç ikinci, Sümeyye Direk, İlknur Başkıran, Sultan Demir, Pelin Direk, Zariye Yeşilmen, Betül Özmen ve Zeynep Genli ise üçüncü oldu. Bu sonuçlarla Batman Gençlik Spor Bayan Güreş Takımı birinci oldu.

Güreş antrenörleri Berin Murat ve Latif Şimşek ile sporcuları, Şube Müdürü Halil Çöl ile makamında kabul eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aydın Ekinci, "Başarınızdan ötürü kutluyorum. Hocalarınızla birlikte çalışmalarınızın ürününü alıyorsunuz. Her zaman sizlerin yanınızdayız. Sporcularımızı önemsiyoruz. Batman'dan nasıl M. Emin Şimşek gibi başarılı sporcularımız çıkmışsa, bundan sonra da ülke çapında adını duyuracak sporcularımızın çıkacağına inanıyorum. Kurumumuzun kapıları her zaman sizlere açık. Biz başarıdan çok sporcu ahlakını önemsiyoruz. Hangi ile ve nereye giderseniz gidin örnek sporcu olduğunuzu gösterin. Batmanlı sporcular her zaman ahlaklarıyla ve davranışlarıyla örnek oldukları gösterilmeye devam edilsin. Bingöl'de de alınan başarılı sonuç ve davranışlarınızdan ötürü sizleri kutluyorum. Lisanslı sporcu sayısının artması içinde çalışmalarımızı el birliğiyle sürdürmeye devam edelim." dedi.

"BATMANLI KIZLAR ZORU BAŞARIYOR"

Sporcuları kutlayan Batman Güreş Federasyon İl Temsilcisi Abdurrahman Demirtaş ise "Şampiyonaya Malatya, Diyarbakır, Tunceli, Siirt, Bingöl ve Batman illeri katılmış olup gençlik spor bayan güreş takımı 2 birincilik, 1 ikincilik, 7 üçüncülük kazanarak turnuvada takım halinde şampiyon olmuştur. Bingöl'e hareket etmeden önce şampiyon olacağımızı dile getirmiştik. Bunu başardığımız için mutluyuz. Çok çalışmanın getirisini alarak takım halinde şampiyon olduk. Başarıları getirmemizde emeği geçen Valimiz Sayın Yılmaz Arslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aydın Ekinci, Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa ve değerli güreş antrenörlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber