21 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 21 Kasım 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 14.30'da Çankaya Köşkü'nde Çad Cumhuriyeti Büyükelçisi Mahamat Habib Doutoum, Botsvana Büyükelçisi Mothusi Brunce Rabasha Palai ve Ekvator Ginesi Büyükelçisi Carmelo Nvono Nca'nın güven mektuplarını kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 11.00'de Mısır Parlamentosu milletvekillerinden oluşan heyeti kabul edecek, saat 16.00'da Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı Başkanı Güven Sak ve Ankaragücü Spor Kulübü Başkanı Atilla Süslü'yü kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.00'da Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Pakistan'a hareket edecek.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu'nda saat 14.00'de Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Yasa Tasarısı'nın görüşülmesine devam edilecek.

- TBM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda saat 10.00'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2013 yılı bütçeleri ele alınacak.

- TBMM KİT Komisyonu'nda saat 10.30'da Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin 2009-2010 hesapları denetlenecek.

Başbakan Yardımcıları, Bakan ve Bakan Yardımcılarının programları

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, saat 09.15'de Cevahir Otel'de ?Tapu Arşivi Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü Uluslararası Kongresi?ne katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 16.30'da Grand Rixos Otel'de Dünya Ehl-i Beyt Vakfı'nın muharrem ayı iftar programına katılacak.

- İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, saat 09.00'da Hilton Otel'de Avrasya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri Devlet Taşra Temsilcileri Kongresi açılış törenine katılacak.

- Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, saat 09.15'de Cevahir Otel'de ?Tapu Arşivi Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü Uluslararası Kongresi?ne katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 10.30'da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan TÜYAP 31. İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı'nı ziyaret edecek.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 15.00'de Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'nda ''Geleceği İnşa Eden Kadınlar'' konulu panel ve ödül törenine, saat 17.45'de Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Şiddeti Önleme Birimi'nin açılış törenine katılacak.

- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya Belek Rixos Premium Otel'de saat 09.30'da düzenlenecek ?Karadeniz Ekonomik İşbirliği (KEİ) Vergi Forumu? toplantılarının açılışına katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 09.30'da Ankara'da Jandarma Okulları Konferans Salonu'nda ''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kolluğun Yeri ve Önemi'' konulu ilk derse katılacak.

- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, saat 19.00'da JW Marriot Otel'de gerçekleştirilecek Türkiye Bilişim Derneği'nin hizmet ödülleri törenine katılacak.

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.00'da ATO Cogresium'da gerçekleştirilecek Telkoder 7. Olağan Genel Kurulu'na katılacak, saat 13.30'da Türkiye Bilişim Derneği 29. Ulusal Bilişim Kurultayı'na katılacak.

Siyasi partilerin programları

- CHP Merkez Yürütme Kurulu, saat 13.30'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

- DSP Genel Başkanı Masum Türker, saat 11.00'de Etimesgut Belediyesi tarafından yaptırılan Bülent Ecevit Parkı'nın açılışına katılacak.

- Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, saat 11.00'de parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Yargıtay Başkanı Ali Alkan, saat 11.00'de İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde "Türkiye'de Yargı Etiği" konulu konferans verecek.

- Sanatçı Cemil Özeren'in cenazesi, Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

- İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, saat 12.00'de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükada Salonu'nda "Eğitim Politikalarındaki Paradigma Değişimi ve 4+4+4 Uygulamaları" konulu söyleşiye katılacak.

- KESK İstanbul Şubeler Platformu üyeleri, saat 14.00'de Galatasaray'da ?Şiddet'in karanlığına karşı ışık olmak için alanlardayız' konulu basın açıklaması yapacak ve tutuklu kadın KESK üyelerine kart gönderecek.

- Halkın Kurtuluşu Partisi üyeleri, saat 14.00'de İsrail Konsolosluğu önünde İsrail'in Filistin'e saldırısını protesto edecek.

- B1 Sanat İnisiyatifi üyeleri, saat 19.00'da Taksim Tramvay Durağı'nda ?Müzakereler Başlasın, Çözüm Hemen Şimdi? konulu basın açıklaması yapacak.

- Oyuncu Meral Okay, Tim Show Center'da gerçekleştirilecek olan ?Meral Okay Matematik Köyü'nde Doğuyor? gecesiyle anılacak. Gecede Sezen Aksu da konser verecek.

- 12 Eylül askeri darbesine ilişkin dönemin Genelkurmay Başkanı, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren ile Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Tahsin Şahinkaya'nın yargılandığı davanın görülmesine Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek.

- Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, saat 09.30'da Tüm Avrupa Bölgesel Konseyi Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu Gençlik Komitesi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapacak.

- Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, saat 09.30'da Sosyal Bilimler ve Yeni YÖK Tasarısı? konulu panelin açılışını yapacak.

- Gordion Alışveriş Merkezi 2012 Perakende Ödülleri, saat 19.30'da Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilecek organizasyonla sahiplerini bulacak.

- Halkların Demokratik Kongresi üyeleri, saat 18.30'da Yüksel Caddesi'nde İsrail'in Gazze saldırılarıyla ilgili basın açıklaması yapacak.

- BES Ankara 1 Nolu Şube üyeleri, saat 12.30'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Büro Memur-Sen üyeleri, saat 11.00'de Adalet Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Ankara Kadın Platformu üyeleri, saat 11.00'de Kadın Dayanışma Vakfı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

- Halkevleri Derneği üyeleri, saat 12.00'de İsrail'in Ankara Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yapacak.

EKONOMİ GÜNDEMİ

---------------------------

- ?Marmara Ereğlisi LNG Terminali Kapasite Artırımı Mühendislik İşi Hizmet Alımı? ihalesi ile ilgili teklifler, saat 14.00'de BOTAŞ Genel Müdürlüğü'nde açılacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya ile deplasmanda oynayacağı maç için saat 12.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek özel bir uçakla Marsilya'ya gidecek.

- Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve bir futbolcunun katılımı ile TSİ 20.30 basın toplantısı düzenlenecek ve sarı-lacivertliler yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

- Beşiktaş, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını sabah saat 10.30'da basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- MedicalPark Antalyaspor, Bursaspor maçının hazırlıklarına saat 10.00'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çad Cumhuriyeti Büyükelçisi Mahamat Habib Doutoum, Botsvana Büyükelçisi Mothusi Brunce Rabasha Palai ve Ekvator Ginesi Büyükelçisi Carmelo Nvono Nca'nın güven mektuplarını kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı'ndan Pakistan'a hareket edecek. Erdoğan; Pakistan'da Başbakan Raca Pervez Eşref'in onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak ve Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari ile bir araya gelecek.

CHP MYK'sı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanacak. (13.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ?Osmanlı Coğrafyası Kültürel Arşiv Mirasının Yönetimi ve Tapu Arşivlerinin Rolü' konulu uluslararası kongreye katılacak. (09.15)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dünya Ehli Beyt Vakfı'nın düzenlediği Muharrem ayı iftarına katılacak. (16.30)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hilton Otel'de 'Avrasya Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri Devlet Taşra Temsilcileri Kongresi'nin açılışında konuşacak. (09.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ankara'da Jandarma Okulları'nda 'Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Kolluğun Yeri ve Önemi' konulu ilk derse ve İstanbul'da Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'ndaki 'Geleceği İnşa Eden Kadınlar' konulu panel ve ödül törenine katılacak. Şahin, daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde, İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Şiddeti Önleme Birimi'nin açılış töreninde yer alacak. (9.15 - 15.00 - 17.45)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Congresium'da Telkoder 7. Olağan Genel Kurulu'na ve JW Marriott Otelde Türkiye Bilişim Derneği 29. Ulusal Bilişim Kurultayı'na katılacak. (10.00 - 13.30)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, TÜYAP Kitap Fuarı'nı ziyaret edecek. (10.30)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya'da Karadeniz Ekonomik İşbirliği Vergi Forumu Toplantısı'na katılıyor (09.30)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın Kongre ve Fuar Merkezi ile iş merkezinin açılış törenine katılacak. Törende, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da yer alacak. (14.00)

Ankara'da 12 Eylül davasının görülmesine devam edilecek. (09.45)

Ayna Grubu'nun üyelerinden Cemil Özeren, İstanbul Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (12.00)

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MOSB), basın mensupları için Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye gezi düzenleyecek. Gezi sonunda Vestel Beyaz Eşya Genel Müdürü ve Vestel İcra Kurulu Üyesi Nedim Sezer, gazetecilerin sorularını cevaplandıracak. (10.00)

Suriye sınırı ve Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi 5. maçında Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe bu ülkeye gidecek.

Olympique Marsilya maçı öncesinde Fenerbahçe'de sportif direktör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman maçın oynanacağı Velodrome Stadı'nda bir basın toplantısı yapacak. Fenerbahçe, son çalışmasını da statta yapacak. (20.00 - 21.00)

Süper Lig takımlarının hazırlıkları takip edilecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turda Galatasaray ile önümüzdeki hafta Salı günü Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Balıkesirspor, maç hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin antrenmanı takip edilecek.

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber