Kozan'da 'güvenli okul güvenli eğitim projesi'

Adana'nın Kozan ilçesinde ?Güvenli Okul, Güvenli Eğitim Projesi' kapsamında öğrencilerin suça karışmalarının önlenmesi amacıyla seminer düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün organizesi ile Kozan Ticaret ve Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde yapılan seminere konuşmacı olarak psikolojik danışman Süreyya Göğeç, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden Komiser Tuncay Saygılı, Terörle Mücadele Şubesinden Polis Memuru Ahmet Dönmez ve Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları katıldı.

Öğrencilerin şiddete yönelmeleri ve suça karışmalarının önlenmesi, madde bağımlılığı gibi zararlı alışkanlıklar edinmesinin önlenmesi, çıkar amaçlı suç ve terör örgütlerinin gençliğe yönelik faaliyetleri konusunda bilgi verildi.

Seminerde ergenlik dönemi, iletişim çatışmaları ve çözüm önerileri, terör ve terörizm tanımı, uyuşturucunun tanımı madde bağımlılığı ve bu maddelerin insan vücuduna yaptığı etkiler, bağımlı bir insanın maruz kalacağı tehlikeler, tedavi ve tavsiyeler konularında ise sunumlar yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber