22 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sırbistan Başbakanı ve İçişleri Bakanı Ivica Daçic ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (19.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Pakistan'ın başkenti İslamabad'da düzenlenen D-8 Zirvesi'nin liderler oturumunda konuşma yapacak. Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile görüşecek, Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari'nin liderlere vereceği resmi öğle yemeğine de katılacak ve İslamabad Bildirisi'nin kabulü ile D-8 Şartı'nın imza töreninin ardından Nijerya Cumhurbaşkanı Goodluck Jonathan'la da bir araya gelecek.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara Üniversitesi Rektörlüğü'ndeki ?Latin Amerika Çalıştayı'na katılacak. (10.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'İstanbul AB'ye Hazırlanıyor Projesi' kapsamında gerçekleştirilen 'Şehir Eşleştirme Programı' tanıtım toplantısına katılacak. (10.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü'nde Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi'nin imza törenine katılacak. (10.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Dedeman Otel'de 'Evlilik Öncesi Eğitim Programı Eğiticilerin Eğitimi' seminerinin açılışına katılacak. (09.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Diş Hekimliği Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası' nedeniyle DoubleTree By Hilton Otel'de düzenlenen toplantıya katılacak. (10.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Sakarya'da, valiliği ziyaret edecek, duble yol ile park ve rekreasyon projesinin 3. etabının açılışını yapacak, AK Parti ilçe danışma toplantısına ve Sakarya Nizam Teknik Elemanlar Derneği'nin açılışına katılacak. (11.30-15.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Kocaeli'de, 'Türk Otomotiv Yan Sanayicileri Günü' etkinliğinde konuşma yapacak. (14.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Antalya Kumluca'da, 1. DOMATEXPO Fuarı'nın açılışına katılacak, çiftçilerle yemek yiyecek, paketleme tesisleri ve seraları ziyaret edecek, ziraat odasının yeni binasının açılışını yapacak. (10.00 - 15.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, 3. Reklam Sempozyumu'na katılacak. (09.45)

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 8. Avrasya İslam Şurası'nın sonuç bildirgesini açıklayacak. (12.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, partide basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İçkale Otel'de Öğretmenler Günü öncesi 'Türkiye'de ve Dünyada Öğretmenlik' araştırmasının sonuçlarını açıklayacak. (09.30)

Kimse Yok Mu Derneği'nin düzenlediği Uluslararası Afet Yönetimi Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde açılacak. (10.00)

Özal'a Hacettepe'de ilk müdahaleyi yapan ekipte Deniz Baykal'ın oğlu da vardı(Özel)

Gazeteci Yazar Kutlay Doğan, 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'a 17 Nisan 1993 günü Hacettepe Hastanesi'nde ilk müdahale eden ekibin içinde eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın oğlu Ataç Baykal'ın da bulunduğunu söyledi. Özal'ın saat 11.00 gibi Hacettepe Hastanesi'ne getirildiğini belirten Doğan, ?Özal'a ilk müdahaleyi yapanlar arasında bulunan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın oğlu Doktor Ataç Baykal, ?Sayın Özal'ın durumu çok ağır. Kurtarmaya çalışıyoruz.' dedi.? Şeklinde konuştu. Ataç Baykal ise bu konuyla ilgili görüş bildirmeyi uygun görmediğini söyledi.

'PKK'nın oluşturduğu savaş baronları eliti ölümlere doymuyor' (Özel)

Kürt siyasetçi ve yazar İbrahim Güçlü, terör örgütü PKK'nın oluşturduğu bir savaş baronları eliti olduğunu belirterek, "Bu elit, PKK'nın ölümlere dayalı olarak var olma karakterini devam ettirmek ve geliştirmek için olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Ölümlere doymuyor." dedi.

İzmir Emniyeti'nden 'dede-torun' buluşması. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından, huzurevi sakinleriyle öğrenciler bir araya getirilecek. (13.00)

Bursa Girişimci İş Adamları Derneği Muharrem ayı münasebetiyle kentteki Alevi ve Bektaşi derneklerinin temsilcileri ile ?Oruç Açma' programında bir araya gelecek. (16.45)

Suriye sınırı ve Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçında Olympique Marsilya ile Fenerbahçe, Marsilya'da karşı karşıya gelecek. (22.05)

Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takım kaptanı Ömer Erdoğan ve Tuncay Şanlı ile Özel Bursa Kültür Okulları Futbol Kulübü öğrencileriyle söyleşide buluşacak. (14.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber