Toplum destekli polis, servis şoförleri ile toplantı yaptı

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Torbalı Ticaret Odası, 80. Yıl İlköğretim Okulu'na öğrenci taşıyan servislerin şoförleri ile toplantı yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplantıda, servis şoförlerinin yeni dönemde neler yapması gerektiği masaya yatırıldı.

Okulun seminer salonunda dün gerçekleştirilen toplantıya Toplum Destekli Polisler ve okul idarecileri de katıldı. Öğrenci taşıyan servis şoförleri bilgilendirildi, dikkat edilmesi istenen kurallar bir kez daha anlatıldı. Servis şoförlerinin, aynı zamanda öğrencilerin velisi olduğu ve kendilerine emanet edilen çocuklara iyi sahip çıkıları gerektiği belirtildi. Toplantıya katılan polisler, ?Çocukların size emanet edildiğini, ailelerin size güvendiğini unutmayın. Sorunlu çocuklarımızı da mutlaka okul idaresine bildirmelisiniz. Dikkatinizi çeken olumsuzlukları polisle de paylaşmalısınız, iletişim halinde olmalısınız. Sizlere geleceğimizi emanet ettiğizi unutmayın. Yolculuk esnasında onlara iyi bir rehber olun. Onlara ağabey olun. Kendi çocuklarınız, kardeşleriniz gibi davranın? uyarılarında bulundular.

Araçlarla ilgili de hatırlatmada bulunan yetkililer, ?Okullar açıldığından bu yana denetimler yapıyoruz. Halen eksik evrakları olanlar varsa, bunları tamamlasınlar. Can taşıdığımızı unutmayalım. En hassas konulardan biri. Tedbirli davranmak ve yavaş gitmek durumundayız. Kurallara özen göstermeliyiz. Araçlarda rehber öğretmen bulundurmak zorundayız. Araçlarımızın 20 yaşından büyük olmaması gerekiyor? dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber