Barışık'tan, Ticaret İl Müdürü Ekiz'e tebrik ziyareti

Adana Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Kazım Barışık, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı bünyesinde yeni oluşturulan Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Adnan Ekiz'e ?hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana ESOB Başkanı Barışık, hem esnaf odaları, hem de kooperatifler olarak bağlı bulundukları Adnan Ekiz'i, Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile ziyaret ederek makamında tebrik etti.

Barışık, esnaf ve sanatkâr teşkilatı olarak daha önce Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, şimdi de Ticaret İl Müdürlüğü ile iç içe faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti. Barışık, ?Bizim tüm çalışmalarımızda, sizler varsınız. Bu açıdan her zaman birbirimize destek ve yardımcı olmamız gerekiyor. Bugün de yeni bir müdürlük ihdas edilmiş olsa da, görev başında olan yine sizlersiniz. Yani birbirimize yabancı değiliz. Yani aile ortamımız devam ediyor. Yine bir arada olacak, yine birlikte çalışacağız. Bu vesileyle, teşkilat olarak yeni görevinizde sizlere üstün başarı diliyorum.? dedi.

Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz de, yeni görev yerinde Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü'nde birlikte çalıştığı 13 arkadaşıyla bir arada hizmete devam edeceklerini kaydetti. Ekiz, ?Sizlerle her zaman sevgi, saygı çerçevesinde uyum içerisinde çalıştık. Dün neysek, bugün de aynı şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz. Devlette devamlılık esastır. Biz yeni ve zor bir görev üstlendik. Sizlerin de desteğiyle inşallah bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirecek, bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz. Allah razı olsun, esnaf teşkilatı adına her zaman yanımızda ve yardımcınız oldunuz. Bundan sonra da dostluğumuz ve dayanışmamız devam edeceğine inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber