Sanayi sitesi esnafı, elektrik direği sorununun çözülmesini bekliyor

Suşehri ilçesi sanayi sitesinde bulunan elektrik direkleri tehlike arz ettiğinden, esnaf, elektrik tellerinin yer altına alınmasını bekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 12:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suşehri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Yusuf Aygül, "Elektrik direklerinin yer altına alınmasını istiyoruz. İnsan canına bir zarar gelmeden ve bir kaza olmadan bu sorunun çözülmesini yetkililerden bekliyoruz." dedi.

İş makineleri geri geri çıkarken veya tır damperi açıldığında elektrik tellerine dokunacak olmasının korkuttuğunu söyleyen Aygül, şöyle devam etti: "Elektrik direkleri eğik, bükük ve kırılmış şekilde sadece kaynaktan tutuyor. Ayrıca bir aracın çarpması sonucu demir direk kopup yerine ahşap direk diktiler. Her an kaza olacak diye tedirginiz. Geçmiş zaman içerisinde yetkililere sözlü ve yazılı sorunumuzu belirttik. Ama bir çözüm bulamadık. Daha sonra keşke demememiz için tedbirimizi almalıyız. Sanayi sitesi her daim hareketli ve herkesin uğrak noktası olan bir yer. Allah göstermesin ölümlü kaza olduktan sonra mı sorunumuz çözülecek." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber