Suriye'den gelen kurşun öğretmeni vurdu!/ Video

Haber Giriş : 22 Kasım 2012 16:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suriye'nin Haseke kentine bağlı Ra'sulyan bölgesindeki çatışmalardan seken bir mermi, Ceylanpınar'da 1 okul müdür yardımcısının yaralanmasına neden oldu. Okullar bir gün süreyle tatil edildi.Ra'sulayn ilçesinde öğleden sonra şiddetlenen çatışmalardan seken bir mermi çekirdeği Birlik Mahallesi'ndeki Atatürk İlköğretim Okulu'nun bahçesinde bulunan Müdür Yardımcısı Yunus Tosun'un karnına isabet etti.

Hafif şekilde yaralanan ve özel araçla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirilen Tosun, tedavi altına alındı. Doktorlar, Tosun'un karın bölgesine isabet eden mermi çekirdeğinin operasyonla alındığı bildirdi. Tosun'un operasyonun ardından taburcu edildiği belirtildi.

Bu arada sınır hattında devriye görevi yapan güvenlik güçleri de sık sık yaptıkları anonslarla vatandaşları tel örgülerden uzak durmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan bölgedeki çatışmalarda yaralanan 1 Suriyeli de Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ROKET DÜŞTÜ

Bu arada Suriye tarafından atılan bir roket mermisi Ceylanpınar'daki Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sokağa düştü. Patlamadığı belirtilen roket mermisinin çevresinde polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

OKULLAR TATİL

Yaşanan gelişmeler sonrası okullarda eğitime ara verilen Ceylanpınar'da yarın da okulların tatil edildiği bildirildi. Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu kararı, belediye hoparlörlerinden yapılan anonslar ile vatandaşlara duyuruldu.

AA-DHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber