Akülü aracına kavuştu, 17 yıl sonra tek başına sokağa çıktı

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, trafik kazası sonrası yatağa mahkum olan kadına akülü araç hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 17:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

17 yıldır dışarıya çıkamayan kadının mutluluğu görülmeye değerdi.

Belediye Başkanı Çelikcan, ev ziyaretlerine devam ediyor. Özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç aileleri tercih eden Başkan Çelikcan, imkânlar ölçüsünde onlara yardımcı olmaya çalışıyor. İhtiyacı olanlara akülü sandalye, çamaşır makinesi, tekerlekli sandalye ve gıda yardımında bulunan Başkan Çelikcan, vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Çelikcan bu günkü ziyaretini eşi Mehtap Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müberra Kara ile birlikte yaptı.

Başkan Çelikcan, Ulubatlı Hasan Mahallesinde 1995 yılında trafik kazası geçiren ve bu güne kadar yatağa mahkûm olarak yaşayan Hatice Yıldız'ı evinde ziyaret etti. Hatice Yıldız'a 'akülü araba' hediye ederek 17 yıl sonra kendi başına sokağa çıkmasına vesile olan Çalikcan, aynı zamanda çamaşır makinesi verdi.

17 yıl sonra kendi başına sokağa çıkacak olması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirten Hatice Yıldız, Çelikcan ve eşine teşekkür etti. Bundan sonra birçok ihtiyacını kendisinin görebileceğini belirten Hatice Yıldız, ?Şu anda kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Çok mutluyum, başkanımızdan Allah razı olsun. Çok şükür bu günlere, artık yatağa mahkûm olmayacağım.? ifadelerini kullandı.

Çelikcan Sinan Paşa Mahallesi'nde de elektriksiz bir evde yaşayan Medine Güner ve Yusuf Güner çiftini de ziyaret etti. Ailenin sorunlarının çözümüne yardımcı olmaya çalışacaklarını belirten Başkan Çelikcan, özellikle okuyan çocuklarına destek olacaklarını belirtti. Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde yalnız yaşayan Hasibe Kaya'yı da unutmayan Başkan Çelikcan, yaşlı kadına çamaşır makinesi hediye etti.

Mahmut Çelikcan ilçede yaşayan vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını belirterek, ?Vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerimize öncelik veriyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde de ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber