Liseli öğrencilerden köy okuluna eğitim yardımı

Mersin Gülnar ilçesinde Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 'Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Çocuk Esirgeme Kulübü öğrencileri, İshaklar Köyü İlköğretim Okulu'na eğitim yardımında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Topluma hizmet çalışması kapsamında öğrenci ve velilerinden toplanan yardım malzemesi ile eğitim araç ve gereçleri köy okuluna teslim edildi.

Gülnar Teknik Endüstri ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Turgut Önge, yaptığı açıklamada, okul olarak İshaklar Köyü İlköğretim Okuluna yardım kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Müdür yardımcıları Halime Gür, Hüseyin Kadim ile öğretmenler Ali Başkan ve Fatih Yılmaz'ın İshaklar İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiklerini belirten Önge, yaptıkları görüşmeler sonucu belirledikleri eksiklikleri okula ulaştırdıklarını kaydetti. Önge, Gülnar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çetin ve usta öğreticilerine de yardım kampanyasına yaptıkları destek nedeniyle teşekkür etti.

Gülnar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri de İshaklar İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya gelerek kaynaşma fırsatı buldu. Öğrenciler okul öncesi öğretmeni Sezai Doğantemur'un çaldığı gitar işliğinde şarkılar söyleyerek eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber