'Bütün Türkiye kardeşlik türküsünü söyleyecek'

Van Erciş Sanayici İşadamları Derneği (ERSİAD) üyeleri, deprem sonrası yapılan ziyaret ve desteklerden dolayı Antalya'nın Alanya ilçesindeki hayırseverlere iade-i ziyaretlerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 19:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ERSİAD yönetim kurulu üyeleri, Alanya Birleşik İşadamları Derneği (ALBİAD), Gönüller Kavşağı Derneği (GÖN-KAD) ile Alanya Keykubat Eğitimciler Derneği (AKED) üyelerini; ERSİAD yönetim kurulu üyelerinden Elit Bilgisayar'ın sahibi İhsan Kürümoğlu, DY Yapı'nın sahibi Osman Nuri Barutçu, Irmak Eğitim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz, Diş Hekimi Sabri İşman ile eşi GÖN-KAD Yönetim Kurulu Üyesi Diş Hekimi Meral İşman'ı iş yerinde ziyaret etti.

Alanya ve diğer batı illerinden gelen hayırsever iş adamlarıyla birlik ve beraberliği paylaştıklarını dile getiren Barutçu, bu ziyaret ve desteklerle ön yargıların ortadan kalktığını, karşılıklı ziyaretlerle kardeşlik türküsünü hep birlikte söyleyeceklerini söyledi.

Yapılan ziyaret ve yardımların ön yargıları yıkarak emniyet güçlerine de bir destek olduğunu dile getiren Yılmaz da temelde kardeş olan insanların atılan bu adımlarla mesafeleri kapattığını dile getirdi. Yılmaz, ?Ziyaretlerde insanlarımızın bu defa ellerinden tuttuk. 2'ncide kucaklayacağız, 3'ncüde ?Zaten temelde kardeşiz ve sadece arada bir mesafe ayrılığı vardı' diyeceğiz. Hazreti Adem'den babalarımız bir. Arada ne olmuşsa olmuş. Ama Allah'ın izniyle o sınırlar aşıldı. Çok daha güzel neticeler verecek.? dedi.

Var olan kardeşlik kültürünü depremden 23 saniye sonra fark ettiklerini dile getiren Kürümoğlu da bu güzelliklerin karşılıklı ziyaretlerle devam ettirilmesi gerektiğini dile getirdi.

'ACIYI VE EKMEĞİMİZİ PAYLAŞTIK'

Van ve Erciş'te meydana gelen depremden sonra bu yıl Kurban Bayramı'nda GÖN-KAD yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte ziyaret eden diş hekimi Meral İşman, ?Biz gidip oraları ziyaret ettiğimizde aslında utanıyoruz. Biz bunu daha önce neden yapmadık. Ama Allah bu ana lütfetmiş. Hakikaten bir yıldan beri çok arzu eden çok arkadaşım vardı. Acıyı paylaşmayı, ekmekse ekmeğimizi paylaşmayı istemiştik. Çok şey yapamadık, ama bizimki bayram ziyaretiydi sadece. Çok iyi olduğuna da inanıyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber