İzmit'teki 52 mahalleye 120 park yapıldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki 52 mahalleye, son 3 yıl içinde 120 yeni park yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Parkların yer seçimi ve yapım süreçlerini de titizlikle takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Nevzat Doğan, son olarak Kadıköy Mahallesi Pirelli Mutlu Evler Sitesi'nde yapılan park alanında incelemelerde bulundu. İzmit halkına nefes aldıracak alanlarda çalışmaların hızlandırılacağını ifade eden Başkan Doğan, şehirdeki tüm parkların halkımızın rahat edebileceği ve rahatça oturabileceği alanlar haline getirileceğini söyledi.

Şehrin nefes alacak yeşil alanlara ve park alanlarına ihtiyacı olduğunu söyleyen Doğan, şunları kaydetti: "Şehrimizdeki yeşil alanları halkımızın kullanımına açmaya devam ediyoruz. Belki gözden kaçıyor ama şehrimiz çok yoğun, çok kalabalık bir şehir. İzmit Türkiye'nin en yoğun şehirlerinden biri ve nefes alacak yeşil alanlara ihtiyacı var. Bunun için biz belediye olarak nerede bir yeşil alan buluyorsak halkımızın hizmetine sunuyoruz.?

Pirelli Mutlu Evler Sitesi'ndeki parkın yapım kararının, Kadıköy Mahallesi'nde yapılan bir inceleme gezisi sonrasında kararlaştırıldığını ifade eden Başkan Doğan, parkın içinde oyun grupları, fitness alanları, oturma grubu ve pergolaların olacağı bilgisini verdi.

İzmit Belediyesi olarak 3 yılda 120 park yaptıklarını ve bunun İzmit tarihinde bir ilk olduğunu hatırlatan Başkan Doğan, 5 yılın sonunda 150 parkın tamamlanacağını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber