Para karşılığı muska yazan şahıs suçüstü yakalandı

Erzurum'da 750 TL karşılığında muska yazarak hastaları iyileştirdiğini öne süren şahıs, polis tarafından dolandırıcılık suçundan gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne internet üzerinden gelen bir ihbarda Horasan ilçesinde S. K.'nın para karşılığı muska yazarak vatandaşları dolandırdığı belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile polis, dün saat 14. 00 sıralarında S.K'nın bulunduğu ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda, iki polis memuru hasta rolüne bürünerek içeri girdi. Sürekli bayıldığını söyleyen sivil polislere, S.K. muska yazarak sorunun hallolabileceğini belirtti. S.K. ile polis memurları arasında muska konusunda anlaşma sağlandı. S.K., Arapça bir şeyler okuduktan sonra muska yazması için özel mürekkep için 750 TL ödenmesi gerektiğini kaydetti. Bunun üzerine seri numaraları alınan paraları sivil polis memurları şahsa verdi. Polisler evden ayrıldıktan sonra dışarıda evin etrafını çeviren resmi polis ekipleri içeri girerek şahsı gözaltına aldı.

Horasan Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu devam eden S.K.'nın para karşılığı muska yazarak büyük miktarda haksız kazanç elde ettiği öne sürüldü. - Erzurum

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber