Hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri toprağa verildi

Samsun'daki Eti Bakır İşletmesi'nde amonyak tankı kapağının çökmesi sonucu hayatını kaybeden 5 işçiden üçünün cenazesi, Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 13:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün yaşanan kaza sonucu sonucu hayatını kaybeden işçilerin cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. Çarşamba ilçesinde toprağa verilen Hüseyin Bayrak'ın cenazesi cuma namazından önce cami avlusuna getirildi. Bayrak'ın yakınları taziyeleri cami avlusunda kabul ederken son derece üzgün ve bitkin oldukları gözlendi. 6 ay önce işe giren 43 yaşındaki Hüseyin Bayrak'ın 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Çam Mahallesi'nde oturan Bayrak'ın cenazesi Çarşamba Rıdvanbey Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Göyceli Kabristanlığı'nda toprağa verildi. Cenaze namazına AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hayatını kaybeden diğer işçi Hüsamettin Taşsümer'in (53) cenazesi ise cuma namazından sonra Yukarı Dodurga köyünde toprağa verildi. Taşsümer'in de 5 çocuk babası olduğu ve işe 6 ay önce başladığı öğrenildi.

26 yaşındaki Fatih Açıkel'in cenazesi ise Çarşamba'nın Muratlı Köyü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardında köy kabristanında toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber