Adana'da başına sandalye ile vurulan çocuk hastaneye kaldırıldı

Adana'da bir şahısın, birlikte yaşadığı kadının çocuğunu sandalye ile darp ettiği iddia edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Pınar Mahallesi'nde bir sitede aile içinde kavga meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polisler, yarı baygın haldeki çocukla karşılaştı. T.G. adlı kadının 11 yaşındaki şiddet mağduru oğlu A.G., ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüpheli kişinin sandalye ile dövdüğü ilköğretim okulu öğrencisi A.G.'nin yüzündeki çizikler dikkat çekti.

Ambulansta oğluna eşlik eden anne T.G., hastanede, 'ailem var' diyerek, basın mensuplarının görüntü almasını istemedi. Kadın, elbiseleriyle yüzünü kapatarak çocuğu ile ilgilenemediğini ifade etti. Çocuğunu kendisinin vurduğunu, konuyla ilgili polise yanlış ihbar verildiğini savunan T.G., ?Görüntülenmek istemiyorum, kardeşlerim ve ailem var. Her anne çocuğunu dövebilir. Oğlum hastanelik olmadı. Polisler onu önlem amacıyla hastaneye getirdi.? dedi. Daha sonra hastane güvenlik görevlileri tarafından içeriye gönderildi. Basın mensuplarının sorularını cevaplamayan çocuk ise tedavi altına alındı.

Yaralı çocuğun, hastaneye gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine, "Annemin erkek arkadaşı Y. adındaki şahıs devamlı evimize geliyor. Annemi ve beni de dövüyor. Bu gün de geldi, aynı şeyleri yaşadık. Ben araya girmek istedim. Yerden aldığı sandalyeyi kafama vurdu. Komşular sesimizi duyup geldi, yetişmeseydi ikimizi de öldürecekti." şeklinde bilgi verdiği öğrenildi. Şüpheli, olaydan sonra kayıplara karıştı, polis konuyla ilgili inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber