Başka okulda görevlendirilen öğretmenleri için eylem yaptılar

Bitlis merkezde bulunan Oya Habere İlkokulu öğrencileri, norm fazlası kadro nedeniyle başka okula gönderilen müzik öğretmenleri için eylem yaptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 16:03, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Çok sevdikleri öğretmenlerine Öğretmenler Günü vesilesiyle sürpriz hazırlığında olan öğrenciler, müzik öğretmenleri Gülşah Arık'ın norm fazlalığı nedeniyle başka okula gönderildiğini öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Öğrencilerden bazıları gözyaşlarını tutamazken, okul önünde bir araya gelen bir grup öğrenci de öğretmenlerinin başka okula gönderilmesine tepki gösterdi.

Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerinin başka okula gönderilmesine tepki gösteren öğrenciler, okul önündeki eylemin ardından Bitlis Valiliği önüne gelerek burada "Öğretmenimizi istiyoruz" şeklinde slogan attı.

Gazetecilere düşüncelerini aktaran öğrenciler, "Öğretmenimizi çok seviyoruz. Öğretmenimizin başka okula gönderilmesini istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Oya Habere İlkokulu müzik öğretmeni Gülşah Arık'ın norm fazlası nedeniyle başka bir okulda görevlendirileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber