Polisler okul okul gezerek Öğretmenler Günü'nü kutladı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Öğretmenler Günü nedeniyle ildeki bütün eğitim kurumlarını gezerek, öğretmenlere çiçek dağıttı.
İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Özgür Kadir Taşkesen ve beraberindeki polisler, Özel Hulusibey İlköğretim Okulu'na giderek, öğretmenlerin günlerini kutladı. Öğretmenler adına konuşan Okul Müdürü İsmet Aydın ise "Bizleri ziyaretleri ile şereflendiren ve bu günlerde değil her zaman yanımızda olan emniyet çalışanlarına teşekkür ederim.'' dedi.
Asayiş Şube Müdürü Şuayip Öğdür ise Şehit Mustafa Gündoğdu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.
Öğretmenlerle tek tek görüşen Öğdür, "Bizleri eğiten, bu günlere taşıyan tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.'' ifadelerini kullandı.
Okul Müdürü Bahattin Gengörü ise yapılan ziyaretin kendileri için çok anlamlı olduğu ifade belirterek, "Bizleri yalnız bırakmayarak bu özel günümüzde yanımızda olan tüm emniyet güçlerine teşekkür ederiz.'' diye konuştu.
Çevik Kuvvet Şube Müdürü Kerim Karaboğa ve beraberindeki ekipler de Şehit Mustafa Gündoğdu İmam-Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Öğretmenlere tek tek çiçek veren Karaboğa, "Tüm öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlarım.'' ifadelerini kullandı.
