Diyanet Sen Temsilciliği'nden Kuran öğreticilerine yemek

Adana'nın Kozan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Diyanet Sen İlçe Temsilciliği tarafından Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik yemekli program düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaverin Konağı'ndaki programa Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, meclis üyesi Hüseyin Çetin, sendika üyeleri ile Kur'an Kursu öğreticileri de katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik bir program düşündüklerini belirten Diyanet Sen Kozan İlçe Temsilcisi Yusuf Kaplan, Kur'an kurslarında görevli öğretmenlerin İslam'ı anlatmak gibi kutsal bir görevi yerine getirdiklerini ve toplumu dini açıdan bilgilendirerek aydınlattıklarını ifade ederek, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı öğretmenleri kutladığını kaydetti.

Belediye Başkanı Kazım Özgan ise ?Bugün sendikamızın düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğinde bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Bütün öğretmenlerimizin ve Kur'an Kursu öğreticilerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.? diye konuştu.

Etkinlikte, Belediye Başkanı Kazım Özgan tarafından, ilçe Müftülüğü'nde, Kur'an kurslarından sorumlu idareci olarak uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan Veli Kurt'a sendika tarafından hazırlanan hizmet plaketi verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber