Doktor Kalaycı'nın hastalığına tıp çaresiz kaldı

Beyninde oluşan kitle nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitiren ve Afyonkarahisar'da özel bir hastanede görev yapan Kardiyoloji Doktoru 36 yaşındaki Bekir Kalaycı, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 21:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Park Hastanesi'nde görev yapan Dr. Bekir Kalaycı için ilk tören çalıştığı hastanenin önünde yapıldı. Burada düzenlenen cenaze törenine Kalaycı'nın ailesi, yakınları, doktor arkadaşları, sağlık çalışanları ve Kalayc'ının hastaları ile birlikte sevenleri katıldı.

Törende konuşan Özel Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı, Kalaycı'ının hastalığının çok ilerlediği için tıbben çaresiz kalındığını söyledi. Dr. Arabacı, "Bekir Kalaycı, kendisini çok iyi geliştirmiş, hekimlik mesleğini en iyi şekilde icra eden bir arkadaşımızdı.Takdiri ilahi böyle tecelli etti. Kalaycı'nın hepimizin üzerinde çok büyük emeği vardı. Afyonkarahisar çok değerli bir hekimini kaybetti. Allah geride bıraktığı eşi, çocukları ve yakınları bizlere sabır versin" dedi.

Konuşmaların ardından Kalaycı'nın cenazesi okunan Kur'an-ı Kerim ve duaların ardından cenaze töreni için İmaret Cami'ne getirildi. Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde, evli ve iki çocuk babası Bekir Kalaycı'nın cenazesi Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber