THY, Batman'a günde 4 sefer düzenleyecek

Batman Girişimci İşadamları Derneği'nin (BAGİAD) davetlisi olarak Batman'a gelen Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Batmanlılara uçak seferlerinin artırılacağı müjdesini verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İş adamlarının sorularını cevaplayan Kotil, Batman'dan Ankara ve İstanbul'a olan uçak seferlerinin sayısını ocak ayından itibaren 4'e çıkartacaklarını bildirdi.

Doç. Dr. Temel Kotil, BAGİAD'ın başarılı işadamı ve yöneticileri Batman iş dünyası ile tecrübe paylaşımı programları çerçevesinde düzenlediği 'Başarılı Yöneticiler-Batman İş Dünyası Buluşmaları' programına katıldı.

Yeni kültür merkezinde Batmanlı işadamları ile bir araya gelen Kotil, Batman iş dünyası ve yöneticilerine THY'nin son yıllarda Türkiye'nin en büyük küresel markası haline geliş serüvenini anlattı.

Slayt eşliğinde yaptığı sunumunun ardından iş adamlarının sorularını cevaplayan Kotil, Batman'dan Ankara ve İstanbul'a olan uçak sefer sayısını 4'e çıkarttıklarının müjdesini verdi. Havaalanı bulunan tüm illerde uçak seferlerini 2 uçuş ile Ankara'ya bağlamayı amaçladıklarını belirten Kotil, Ocak 2013 itibari ile Batman - Ankara ve Batman - İstanbul'a günde ikişer sefer yapılacağını ifade etti.

THY olarak çok iyi büyüdüklerini belirten Kotil, "Bu sene yurt dışı yolcuda yüzde 18 büyüdük, birinci sınıf yolcuda yüzde 35, transfer yolcuda yüzde 47 büyüdük. Çok hızlı büyüyoruz. Buna rağmen yetmiyor, bu da Allah'ın bereketidir." diye konuştu.

Program plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber