Emekli öğretmen Özdamar: Öğrencilerimin en vefalısı Abdullah Gül

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün öğretmeni Nurşen Özdamar, meslek yaşamında çok sayıda öğrencisi olduğunu ve en vefalılarının da Abdullah Gül olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 21:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın da öğretmeni olan Nurşen Özdamar, " En vefalısı da Abdullah Gül. Beni Köşk'e davet ederek misafir etti. Kendisine teşekkür ediyorum, unutmamış vefalı bir dost.? dedi.

AK Parti Grup Balkan Vekili Mustafa Elitaş ile AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün lise öğretmeni Nurşen Özdamar'a 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle plaket verdi. Plaket için kürsüye davet edilen Özdamar, kısa bir konuşma yaptı. Meslek yaşamı boyunca çok sayıda öğrenci yetiştirdiğini anlatan Özdamar, ?Kayseri Lisesi'nde 38 sene görev yapan bir öğretmenim. İftihar edeceğim pek çok öğrencim var. Hepsiyle gurur duyuyorum ve onları çok seviyorum. Hepsine başarılar diliyorum? dedi. Konuşması sırasında bir ara duygulanan ve sesi titreyen Özdamar, öğrencilerinden bazılarının avukat bazılarının da belediye başkanı olduğunu söyledi. Taner Yıldız ve Mustafa Elitaş'ın da öğretmenliğini yaptığını anımsatan Özdamar, ?Ben değiştiğim için herhalde beni tanımadılar. Ama en vefalısı da Abdullah Gül. Beni Köşk'e davet ederek misafir etti. Kendisine teşekkür ediyorum, unutmamış vefalı bir dost.? diye konuştu.

Elitaş, Tamer ve Öksüzkaya, Gül'ün öğretmeni Özdamar'ın elini öperek plaket takdim ettiler ve çeşitli hediyeler verdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber