İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kamu Yönetimi Temel Kanun Tasarısı İle Genel ve Madde Gerekçeleri

Haber Giriş : 04 Kasım 2003 00:23, Son Güncelleme : 02 Haziran 2018 14:44
Kamu Yönetimi Temel Kanun Tasarısı İle Genel ve Madde Gerekçeleri

Kamu Yönetimi Temel Kanun Tasarısı İle Genel ve Madde Gerekçeleri

Hazırlığı 6 aydır devam eden Kamu Yönetimi Kanun Tasarısı çalışmaları tamamlanarak, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali ŞAHİN ve tasarının mimarı Başbakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Ömer DİNÇER'in katıldığı bir toplantı ile 3.11.2003 tarihinde kamuoyuna açıklanmıştır. Bilindiği üzere tasarının ilk ham hali Ekim ayı içerisinde sitemizde yayılanmış,tasarının gözden geçirilerek değiştirilen bazı kısımları ise basına yapılan açıklamadan bir gün önce sitemizde yer almıştır. Yine tasarının madde gerekçeleri ve genel gerekçesi geçen ay içerisinde sitemizden yayınlanmıştı.

Diğer taraftan, Kamu Yönetimi Temel Kanun Tasarısı metni, Genel Gerekçesi ve Madde Gerekçeleri son değişiklikleriyle beraber Başbakanlığın internet sitesinden yayınlanmıştır. Ancak, Başbakanlığın internet sitesini yürüten kamu görevlileri, çalışmaları (pdf) formatında yayınlamıştır. Bu formatta hazırlanmış verileri görebilmek için bilgisayarınızda Acrobar Reader'ın yüklü olması gerekmektedir.

Genel bilgisayar ve internet kullanıcılarının bu formattaki verilere erişmelerinin güçlüğü göz önüne alındığında, çalışmaların internet explorer ile uyumlu halinin yayınlanmasının yararlı olduğunu düşünüyoruz. Bu çerçevede, Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı metni, Genel Gerekçesi ve Madde Gerekçeleri ile Prof. Dr. Ömer Dinçer tarafından hazırlanan "Değişimin Yönetimi İçin Yönetimde Değişim" başlıklı çalışmayı bilgisayarınıza indirmek için tıklayın.

Kamu Yönetimi Temel Kanunu Tasarısı

Genel Gerekçesi

Madde Gerekçeleri

Prof. Dr. Ömer Dinçer tarafından hazırlanan "Değişimin Yönetimi İçin Yönetimde Değişim" başlıklı çalışma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber