Farklı renkler Muharrem iftarında buluştu

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Muharrem ayı iftarı, iş, sanat, spor ve siyaset camiasından tanınmış birçok ismi bir araya getirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 22:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda Kur'an-ı Kerim okundu, kardeşlik için dualar edildi.

Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayı'nda düzenlenen iftar programına; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, işadamı Mehmet Ali Yalçındağ, Necati Şaşmaz, Şafak Sezer, Hülya Koçyiğit ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın sunuculuğunu ise oyuncu Oktay Kaynarca yaptı. İftar programı Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ezan okunmasının ardından dua edildi. Davetliler iftarı açtıktan sonra aynı sofrada bulunanlar birbirleri ile sohbet etti.

Yemeklerin yenmesinin ardından konuşan Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, düzenledikleri programın sadece oruç açma değil, gönülleri açma programı olduğunu vurguladı.

Çalık konuşmasına şöyle devam etti: ?Bu program aynı zamanda birbirimize daha çok saygı gösterme birbirimizi daha çok sevme birbirimizi candan daha çok kucaklama programıdır. Hepimiz aynı Allah'a inanan kimseler olarak bu sofranın başındayız. Hepimiz aynı peygambere Muhammed Mustafa'ya inanan kimseler olarak burada halka tutmuş bulunuyoruz. Hepimiz aynı kutlu aileye nebinin aynı Ehl-i Beyt'ine gönülden bağlı insanlar olarak bu mekânı paylaşıyoruz. Geçtiğimiz Ramazan ayında 2 değerli işadamımızın girişimi ile bu amaçla düzenlenen programı izlediğimde çok etkilendim. Bu anlayışın devam etmesi bu çizgideki programın sürdürülmesi gerekir diye düşündüm. Bu mütevazı programın arka planı işte bu güzelliklere benim de küçük bir katkı yapma isteğimden ibarettir. İnanıyorum ki her vesile ile bu tür programlar düzenlenmeye devam edilir. Ortak değerlerimiz ortak bilincimiz daha güçlenir.?

Ahmet Çalık ile "Muharrem de bizim, Ramazan da bizim" temalı iftar yemeğini organize eden işadamı Adnan Polat da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Polat, ?Bizler ulu bir ağacın dallarıyız, kökümüz aynı, yapraklarımız aynı, dallarımız aynı." ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber