Saniye saniye ölüm

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletisürücüsü genç hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 00:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gencin trafik polisi olan abisi göz yaşlarına boğulurken, annesi ise fenalık geçirdi. Kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Hüseyin Tümer Caddesi'nde meydana gelen kazada, 10 E 5263 plakalı motosikleti ile Gönen istikametinden Bandırma istikametine seyir halinde olan 29 yaşındaki Murat Özeren'in kullandığı motosiklet, Ali Ö. idaresindeki 10 TK 097 plakalı otomobille çarpıştı. Yaralanan motosiklet sürücüsü, çevrede bulunan bir vatandaş tarafından Gönen Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ancak burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazada ölen Murat Özeren, Mehmet Efendi Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanına göz yaşları içinde defnedildi. İstanbul'da trafik polisi olarak görev yapan kardeşi Ömer Özeren ile baba Kazım Özeren cenazede göz yaşlarına boğuldu. Acılı anne Fadime Özeren ise oğlunun tabutu eve geldiğinde fenalık geçirdi. Acılı kadına 112 ekipleri müdahale etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber