Yenimahalle'de sağlık taramaları devam ediyor

Yenimahalle Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı ücretsiz sağlık taramaları, havaların soğuması ile birlikte hız kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 11:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir tarafında devam eden sağlık taraması, son olarak Gazi Semt Birimi'nde gerçekleşti. Gencinden yaşlısına, çok sayıda vatandaşın katıldığı sağlık taramasında vatandaşlara açlık şekeri, kolesterol, karaciğer böbrek fonksiyon testleri ve romatizmal tetkikler uygulanarak, sonuçlarına göre uzman doktorlar tarafından ilgili kuruluşlara yönlendirildi.

Konusunda uzman doktorların katıldığı taramada vatandaşlar, yapılan tetkiklerin yanı sıra kış aylarında hastalıklardan korunma ve sağlıklı yaşam konusunda da bilgilendirildi. Gazi Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramasına 80 yaşındaki annesi ile birlikte katılan emekli Mualla Ayvaz, Yenimahalle Belediyesi'nin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Düzenli aralıklarla yapılan sağlık taramaları sayesinde rutin kontroller için hastane köşelerinde sıra beklemek zorunda kalmıyoruz. Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerinden dolayı başkanımıza müteşekkiriz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber