Sendikacı Özveren tanışma yemeği düzenledi

Aktif Eğitimciler Sendikası Tokat İl Temsilciliği faaliyetlerine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 16:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sendikanın Tokat temsilcisi Sedat Özveren, basınla tanışma yemeği düzenledi.

Sendikalarının 1 Mart 2012'de kurulduğunu hatırlatan Özveren, Türkiye çapında üye çalışmasına hız veren Aktif Eğitimciler Sendikası'nın bir çok ilde teşkilatlanmasını tamamladığını dile getirdi. Sedat Özveren, sözlerini şöyle sürdürdü: "Üye çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Yurdumuzun değişik yerlerinde vazifelerini bihakkın yerine getiren eğitimcilerimizin ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum... Her kasım ayında Öğretmenler Günü nedeniyle eğitim çalışanlarının, eğitim ortamlarının, kısacası eğitimin problemlerine çözüm üretmekle mükellef olanların; eğitim çalışanlarının ülke gerçeklerinin ve dünya standartlarının çok altında kalan özlük haklarını iyileştirme adına samimi adımlar atmak yerine şirin ifadelerle mavi boncuk dağıtmalarını anlamakta zorlanıyoruz."

'İnsanı yücelt ki devlet yücelsin' sözünün 'öğretmeni yücelt ki millet yücelsin' şeklinde anlaşılmasını isteyen Sedat Özveren, atama bekleyen öğretmen adaylarının en yakın zamanda mesleklerini icra edebilecekleri ortamlara kavuşmalarını diledi. Özveren, "Okullarımızda şiddete maruz kalan tüm meslektaşlarımıza 'geçmiş olsun' diyor, bu olayların faillerini kınıyor ve baskılardan, kabalıklardan, şiddetten arındırılmış okul ortamları için eğitimin tüm paydaşlarını göreve davet ediyoruz. Ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah'tan (CC) rahmet, yakınlarına, tüm meslektaşlarımıza ve öğrencilerine sabırlar diliyoruz.? diye konuştu.

Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Sedat Özveren, Tokat'ta çalışan bütün eğitim çalışanlarını Aktif Eğitim-Sen çatısı altında bir araya gelmeye davet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber