Futbol maçında kızlar sahada, anneler tribünde terledi

Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı ile Siirt Kadın Futbol Takımı arasında oynanan maç, Hakkari'nin 10-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çocuklarını tribünde izleyen anneler heyecanlı anlar yaşadı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, bugün kendi sahasında yağmur altında Siirt Kadın Futbol Takımı'nı ağırladı.

Şehir Stadyumda oynanan karşılaşma lider Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı rakibine karşı üstün performans sergiledi. Tribünleri dolduran taraftar maça yoğun ilgi gösterdi.

Maçı Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya da izledi. Kadın takımının bölgenin gururu olduğunu anlatan Kaya, "Biz takımımıza çok destek veriyoruz. Gerek il müdürlüğümüz gerekse bakanlığımızın bünyesinde bir proje hazırladık. Maddi konuda onlara destek sağlanacağı bir projedir. Zaten bakanımız her konuda onlara destek veriyor. İnşallah bölgemizin gurur olacaklar aynı zamanda ise ilimizin gurur olacaklar. Bizde işte ailece maçı izlemeye geldik her iki tarafa da başarılar dilerim" dedi.

Öte yanda, maçı izlemeye gelen oyuncuların anneleri, çocukları ile gurur duyduklarını söyledi.

Anneler, "Biz çok gururlandık. Her zaman onların yanlarındayız. Zaten hem okuyorlar hem de futbol oynuyorlar. Kızlarımız canla başla oynuyorlar, bari onlara maddi konusunda destek versinler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber