Sincik Malatya yoluna 900 bin liralık ödenek

Sık sık ölümlerin yaşandığı Sincik Malatya yolunun yapımı için 900 bin liralık ödenek çıkarıldı ve yolun yapımına başlanıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, ölümlü ve yaralamalı kazaların sıkça yaşandığı Sincik Malatya yolunda, Kurban Bayramı'nda meydana gelen 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı kaza sonrasında, yaptığı girişimler sonucu yolun yapımı için 900 bin liralık ödenek tahsis ettirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, ?Sincik Malatya yolunun, insanlarımızı kaybettiğimiz bir yol haline gelmesi kabul edilecek bir durum değildi. Kurban Bayramı'nda Kahta ilçemizde bayramlaşma için bulunuyorken, hepimizi derinden üzen elim bir kaza yaşandı. Kaza geçiren hemşerilerimle oldum, onların acısına ortak olurken, bu yolda yaşanan ölümlerin bıraktığı derin izleri gördüm. Karayolları Genel Müdürlüğümüzle yaptığım görüşme sonucu yolun yapımı için gerekli ödeneğin temin edilmesi halinde yapılacağı bilgisi verildi. Sağ olsun Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, bu yol için Maliye Bakanlığı'ndan 900 bin lira ödenek temin etti ve ödenek aktarımı yapıldı, yolun yapımına da kısa sürede başlanacak.? dedi.

Metiner, ?Yollarımızın sağlıklı olması, insanlarımızın kazasız yolculuk yapması en büyük dileğimizdir. Bütün yollarımızın standartların üstünde olması gerekir. Halkımızın çok daha iyi bir yaşama kavuşması için elimizden geleni tüm vekil arkadaşlarımızla, partimizle, teşkilatlarımızla yapmak için yoğun gayret göstermeye devam edeceğiz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber