Başkan Büyükaslan, başarılı sporculara sahip çıktı

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, uluslararası ve ulusal alanda derece elde eden Adıyamanlı sporcuları ödüllendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 18:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleşen ödül törenine Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Belediyespor Koordinatörü Yılmaz Aslan, Spor-Der Başkanı Yusuf Babar, antrenör ve sporcular katıldı.

Ödül alan sporcular ve antrenörler mutlu olduklarını ifade ederek, Başkan Büyükaslan'a teşekkür ettiler. Selamlama konuşması yapan Spor-Der Başkanı Yusuf Babar, ?Adıyaman Spor Derneği'nin kuruluşundan bu yana sayın başkanımız hep yanımızda oldu. Sporun bütün branşlarında her türlü desteği vermektedir. Kick boks sporunda Dünya, Avrupa Ve Balkan şampiyonalarında derece yapan arkadaşlarımız var.Onları da sayın başkanımız daha önceleri çeşitli şekillerde ödüllendirmişti. Onun dışında sporculara malzeme yardımı zaten yapıyor. İlimizdeki tüm amatör spor kulüplerine zaten maddi manevi anlamda destek veriyor. Kendisine ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Daha sonra yoğun tezahüratlar eşliğinde mikrofona davet edilen Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise şunları kaydetti:

?Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar sporcularımıza destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Her zaman yanlarında olduğumuz gibi, bundan sonra da olacağız. Adıyamanlı gençlerimize imkânlar verilirse kentimizin ve ülkemizin sesini dünyaya duyuracaklarına, dünya dereceleri yaparak, şanlı Türk bayrağımızı göndere çekeceklerine inancımız tamdır. Gençlerimizin elde ettikleri başarının altında azim ve fedakârlık yatıyor. Meclis kararıyla başarılı sporcularımıza bugüne kadar hep nakdi yardım verdik. Derece aldıkları takdirde bundan sonra da yardımlarımız devam edecektir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber