13 yaşındaki kız kardeşine oryantellik yaptırdığı öne sürülen abla tutuklandı

Sakarya'da 13 yaşındaki kız çocuğuna gazinolarda oryantellik yaptırdığı öne sürülen ablası ile çocuğa cinsel istismarda bulunup, çalıştırdıkları ileri sürülen gazino sahiplerinin de aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 14:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir uyuşturucu soruşturmasında ortaya çıktı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şüphelilerin telefonlarını dinlediği sırada kayıtlara düşen olayda, 13 yaşındaki bir kızın gazinolarda oryantellik yapan ablası tarafından eğlence yerlerinde oryantel olarak çalıştırıldığı ve cinsel istismara uğradığı ileri sürüldü. 3 yıldır istismara uğradığı iddia edilen kız çocuğu, savcılık tarafından koruma altına alınarak yuvaya yerleştirildi. Kız çocuğunun yuvadan kaçtığı belirtildi.

Savcılığın 'cinsel istismar' ve 'cinsel amaçlı insan ticareti' iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında kızın ablası ile gazino sahipleri ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklandı.

Mağdur çocuğun anne ve babasının Düzce'de yaşadıkları öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber