Başkonsolos Dmitry Talanov'dan Vali Yenigün'e ziyaret

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu görevine atanan Dmitry Talanov, Vali Selman Yenigün'ü makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gerçekleşen ziyarette konuşan Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Talanov; ekonomik, kültürel ve turizm alanında işbirliği içerisinde olmaya çalışacağını belirtti. Talanov, Rus kültürü ile Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi arasında bir kültür köprüsü kurmaya çalışacağını söyledi.

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov'un ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Vali Selman Yenigün, ?Erzincan, turizm ve kültürel açıdan çok zengin bir şehirdir. Tarihi doku ve kültürel değerleri ile önemli potansiyele sahip bir şehirdir. Yapımı bitmek üzere olan Ergan Dağı Kayak Merkezimiz dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri olacaktır. Turizm ve kış sporları açısından ilimize önemli bir katkı sağlayacaktır. Kış sporlarına meraklı Rus turistleri de ağırlamaya hazırız.? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, yapılan ziyaret anısına Vali Selman Yenigün ve Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosu Dmitry Talanov tarafından karşılıklı plaket ve tanıtım kitapları takdim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber