'Altın Çocuk' Sarıçam'da 220 öğrencinin elinden tutacak

Adana'da ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek amacıyla, hayırseverlerin katkısı sonucu açılan Altın Çocuk Okuma Salonları'nın 16.'sı Sarıçam'da hizmete girdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okuma salonuna destek veren iş kadını Suna Bugay, "İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine destek vermekle büyük mutluluk yaşadığını" söyledi.

Altın Çocuk Okuma Salonları 2007'de 2 şube ile Adana'da faaliyete geçti. Bu tarihten sonra şehrin değişik yerlerinde hayırseverlerin desteği ile büyüdü sayısını artırdı. Sarıçam'da 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine eğitim verilecek Eşref Kayagüç okuma salonunda 220 öğrenci eğitim görürken, Altın Çocuk'un 16 şubesinde toplam 4 bin 600 öğrenciye eğitim öğretim veriliyor. Altın Çocuk Okuma Salonları Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sarı, hayırseverlerin desteğiyle her geçen gün büyüdüklerini belirterek, kendilerine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, eğitim öğretimin çok önemli olduğunu belirterek, kendilerinin de bu anlamda çalışma yapanları takdirle izlediklerini söyledi. Sarıçam'daki eğitimin yükseltilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Zenbilci, ihtiyaç sahibi öğrencilere karşılık beklemeksizin hizmet sunulmasının önemine işaret etti.

Okuma salonunun kurdelesini Vali yardımcısı Mustafa Yüksel Karadağ kesti. Karadağ, okuma salonuna maddi ve manevi destek veren iş kadını Suna Bugay'ı tebrik etti. Suna Bugay ise ihtiyaç sahibi öğrencilerin desteklenmesi ile geleceğin daha iyi şekilleneceğine inandığını bildirdi. Bugay, "Bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olsun" dedi.

Sarıçam'da hizmete açılan okuma salonu 3 katlı, 220 öğrenciye hizmet verilmesi planlanıyor. Bu arada, okuma salonuna gelen bir öğrenci hayırsever iş kadını Suna Bugay'a çiçek verip, "Okuma salonlarını kazandırdığınız için teşekkür ederiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber