Boğazlıyan'da yenilenen tapu binası hizmete açıldı

Yozgat'ın Boğazlıyan Tapu ve Sicil Müdürlüğü'nün yenilenen hizmet binası düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yenilenen hizmet binası, Kaymakam Ömer Faruk Çelik ve Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, tarafından kesilen kurdeleyle hizmete açıldı.

Kaymakam Çelik, açılışta yaptığı konuşmada Tapu Müdürlüğü'nün yenilenmesi ile birlikte ilçe halkına daha iyi ve daha kaliteli ve hızlı bir şekilde hizmet verileceğini belirterek, vatandaşların artık tapu dairelerinde hizmet aldıktan sonra güler yüzlü bir şekilde ayrıldıklarını söyledi.

Yozgat Tapu Kadastro Bölge Müdürü Ömer Şahingöz de, Tapu Sicil Müdürlüklerinde hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını vurguladı. Bu kapsamda Boğazlıyan Tapu Sicil Müdürlüğü'nün de yenilendiğini kaydeden Şahingöz, vatandaşlara en iyi şekilde hizmetin verildiğini kaydetti. Şahingöz, tadilat için yaklaşık 40 bin lira harcandığını belirtti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ömer Faruk Çelik ve beraberindekiler servisleri gezdi. Programa Kaymakam Ömer Faruk Çelik, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, Boğazlıyan Tapu Sicil Müdürü Uğur Mehmet Bağcı, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Fatih Canagir, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber