29 Kasım 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 29 Kasım 2012 09:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'da Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri törenine katılacak, saat 15.00'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek, saat 18.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 12.30'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Resmi Konut'ta kabul edecek, saat 13.45'te Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, saat 11.00'da Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nun temel atma törenine katılacak.

- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, saat 10.00'da KOSGEB Genel Kurulu Toplantısına katılacak.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, saat 09.00'da Büyük Anadolu Oteli'nde gerçekleştirilecek Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Batı Balkanlar ve Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Forumu'na katılacak, saat 10.00'da Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısına katılacak.

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 19.00'da JW Marriot Otel'de gerçekleştirilecek Romanya Milli Günü resepsiyonuna katılacak.

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Düzce'de birtakım ziyaretlerde bulunacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 09.30'da Polat Rönesans Otel'de ?İpekyolu Ülkeleri Arasındaki Ticaretin Kolaylaştırılması ve Geliştirilmesinde Gümrük İdarelerinin Rolü? konulu ?5. Uluslararası Forum' toplantısına katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.30'da CNR Fuar ve Kongre Merkezi'nde CEBİT Bilişim Eurasia 2012 açılış törenine katılacak, saat 17.00'da İstanbul Kongre Merkezi'nde 3.Toplu Ulaşım Haftası Transist 2012 Sempozyumu ve Fuarına katılacak, saat19.00'da Cihan TV Netwok 10. yılı etkinliğine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 11.00'da TÜYAP Fuar Ve Kongre Merkezi'nde ?Maden Türkiye 2012 Fuarı Açılışı?na katılacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 13.30'da Sabancı Müzesi'nde Milliyet Sanat Dergisi 40. Yılı Kutlama Törenine katılacak.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 19.00'da Wow Otel'de Marmara Grubu tarafından düzenlenen AB ile ilgili son gelişmelerin ele alındığı bir toplantıya katılacak.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bursa'da çeşitli temaslarda bulunacak. Kılıçdaroğlu, saat 11.00'de BTSO ziyareti ile başlayacağı programında çeşitli fabrikaları ziyaret edecek. Saat 17.00'de otogarı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, saat 19.00'da iş dünyası ile Hilton'da yemek yiyecek.

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, saat 11.00'da parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, saat 10.00'da Dolmabahçe Sarayı Müze Bölümü'nde ?VII. Arşivcilik Günü ve Hazine-i Evrak'ın Kuruluşunun 166. yıl dönümü etkinliklerine katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda yer alan standının açılışına, saat 14.00'da milli sporcular katılacak.

- Çizgi film karakteri Mickey, saat 13.00'da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i makamında ziyaret edecek.

- Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, saat 15.30'da Tur-Mak Otomotiv'in yeni Ford servis istasyonunun açılışını yapacak.

- Ankara Kadın Platformu üyeleri, saat 10.30'da basın açıklaması yapacak.

- Liseli Gençumut üyeleri, saat 15.00'da Yüksel Caddesi'nden Milli Eğitim Bakanlığı önüne yürüyecek. Grup, burada basın açıklaması yapacak.

- Türk Arap İlişkileri Merkezi tarafından düzenlenen "Uluslararası Filistin Dayanışma Günü" saat 10.00'da Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde açılış konferansıyla başlayacak

- Dünyaca ünlü aktör Robert Redford, saat 11.00'da Four Seasons Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

- Kendilerine Barış Meclisi adını veren bilim adamları ve sanatçılardan oluşan bir grup, saat 11.30'da Taksim Hill Otel'de BDP millet vekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Kulüpler Dünya Kupası'nda Avrupa'yı temsil edecek olan Cüneyt Çakır Japonya'ya gidecek.

- Galatasaray Spor Kulübü ile dünyanın lider spor giyim markalarından biri olan Champion, ?Galatasaray Basketbol ve Voleybol Takımlarının Teknik Sponsorluğu? için bir araya geliyor. Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, saat 11.00'da, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena basın toplantı odasında gerçekleştirilecek.

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 18.00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra kampa girecek.

- Anadolu Efes THY Avrupa Ligi 2012-13 sezonu Birinci Tur C Grubu sekizinci hafta karşılaşmasında Hırvatistan'ın Cedevita Zagreb takımı ile TSİ 19.30'da deplasmanda karşı karşıya gelecek.

- Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda 5 maç yapılacak, program şöyle:

13.00 Polatlı Bugsaşspor - Eskişehirspor

15.30 Gençlerbirliği - Bandırmaspor

18.00 Sivasspor - Manisaspor

20.30 Trabzonspor - Şanlıurfaspor


Cihan Haber Ajansı Gündemi

Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreni yapılacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la ayrı ayrı görüşecek. (11.00-15.00-18.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i Resmi Konut'ta ayrı ayrı kabul edecek. (12.30-13.45)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek, BTSO Eğitim Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Merkezi'ni gezecek, ayrıca bazı sanayi tesislerinde incelemelerde bulunacak, akşam iş adamlarıyla yemekte bir araya gelecek. (11.00 - 21.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Muğla Marmaris'te, 'Muğla Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması'nın açılış konuşmasını yapacak. Arınç, 'Uzaklar-2' programı ekibinin karşılanması törenine katılacak. (09.30 - 14.00)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, KOSGEB konferans salonunda yapılacak KOSGEB Genel Kurul Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Büyük Anadolu Otel'de Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Batı Balkanlar ve Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Forumu konferansına ve bakanlıkta Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacak. (09.00-11.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye Diyanet Vakfı Ankara Yükseköğrenim Öğrenim Yurdu'nun temel atma töreni katılacak. (11.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, CEBİT Bilişim Eurasia 2012 açılış törenine iştirak edecek. (10.30)

Anadolu'da Sabah programıyla 2003 yılında yayına başlayan Cihan TV Network, bugün 10. yaşını kutluyor. Günde 1 program ve 28 yerel kanal ile yayın hayatına 'merhaba' diyen Cihan TV Network, 10. yılında 94 bölgesel ve yerel televizyon kanalına 17 saatlik canlı yayın hizmeti sunuyor. 10. yıl dönümü münasebetiyle Cihan Haber Ajansı merkez binasında yapılacak programa Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, yerel ve ulusal televizyon temsilcileri ile yerel yöneticiler katılacak. (19.00)

Hollywood'un ünlü yıldızlarından Robert Redford, kurucusu olduğu Sundance Channel'in Digitürk'te yayına başlamasıyla ilgili basın toplantısı yapacak. (10.30)

Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Bursa Minibüsçüler Odası dolmuş duraklarında, minibüs ve dolmuşlarda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili 'Minibüslerde Hırsızlık Olaylarının Önlenmesi' konulu tanıtım toplantısı düzenleyecek. (14.00)

MAZLUMDER Bursa'da 'Millî Eğitim Bakanlığı'na Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık Ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik'i protesto edecek. (12.30)

Suriye sınırı ve Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun New York temasları izleniyor. Bakan Davutoğlu, Filistin'in BM'de 'gözlemci devlet' başvurusu ilgili girişimi izlemek üzere ABD'de bulunuyor.

Rusya'da bulunan Suriyeli muhalifler ve Kürt temsilcileri, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turu Polatlı BUGSAŞ Spor ? Eskişehirspor, Gençlerbirliği ? Bandırmaspor, Sivasspor - Manisaspor ve Trabzonspor - Şanlıurfaspor karşılaşmalarıyla devam edecek. (13.00 -15.30 - 18.00 - 20.30)

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena Stadı'nda voleybol takımının sponsorluk anlaşması imza törenine katılacak. (11.00)

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda yer alan standının açılışına; Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Trabzonsporlu Ferhat Öztorun, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın Kaptanı Nevriye Yılmaz, Guiness Rekorlar Kitabı'na giren milli dalgıç Şahika Ercümen katılacak. (14.00)

THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Cedevita Zagreb ve Anadolu Efes Zagreb'te karşı karşıya gelecek. (19.30)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber