YAŞ toplantısı sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kış dönemi toplantısı sona erdi.

Başbakan Erdoğan, toplantının yapıldığı Genelkurmay Başkanlığı'ndan saat 19.10'da ayrıldı.

Yaklaşık 5 buçuk saat süren YAŞ toplantısına, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile kuvvet komutanları ve diğer komuta kademesi katıldı.


Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı verilen öğle yemeğinin ardından yeniden başladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda gerçekleştirilen toplantıya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile kuvvet komutanları ve diğer komuta kademesi katılıyor.

YAŞ üyeleri sabahki toplantının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği öğle yemeğine katıldı.

Yemeğin ardından tekrar başlayan toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetler'in modernizasyon projeleri ile bazı bölgesel konuların ele alınması bekleniyor.


Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kış dönemi toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda başladı.

Yüksek Askerî Şûra üyeleri, Anıtkabir'i ziyaret ettikten sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargâhı'nda toplandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki YAŞ toplantısına Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile kuvvet komutanları ve diğer komuta kademesi katılıyor.

Toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harbe hazırlık durumuyla, bazı bölgesel konuların ele alınacağı belirtiliyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yüksek Askeri Şura üyelerine Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek. Toplantıya Çankaya Köşkü'ndeki yemeğin ardından devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber