Çankaya Belediyesi eğitime katkıya devam ediyor

Çankaya Belediyesi'nin ilçede yer alan okulların eğitim-öğretim dönemine sorunsuz girmeleri için başlattığı tadilat ve tamirat çalışmaları kış aylarında da aralıksız devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 10:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi'nin ilçede yer alan okulların eğitim-öğretim dönemine sorunsuz girmeleri için başlattığı tadilat ve tamirat çalışmaları kış aylarında da aralıksız devam ediyor.

Bugüne kadar ilçede yer alan okullardan 156'sında boya badana, asfaltlama, malzeme temini işlemlerini gerçekleştiren belediye ekipleri son olarak Malazgirt Mahallesi'nde yer alan 27 Aralık Lions İlköğretim Okulu ile Huzur Mahallesi'nde bulunan Ahmet Yesevi İlköğretim Okullarının eksikliklerini gideriyor.

İlçede yer alan okullardaki eksiklikleri belirleyip program dahilinde tüm okullara yardımda bulunan ekipler, 27 Aralık Lions İlköğretim Okulu'nun bahçe düzenlemesini ve ağaçlandırmasını yaparken çocukların dersten arta kalan zamanlarda hoşça vakit geçirebilecekleri bir oyun parkını da okula kazandırdı. Resmi bayramlarda ve törenlerde kullanılan ancak kullanılamayacak duruma gelen tribünde de çalışmalarını sürdüren ekipler, istinat duvarı ile birlikte korkuluk üzeri tel örgü çekerek çocukların ve velilerin güvenli bir biçimde törenlere katılımlarını sağladılar.

Eğitim-öğretim dönemi boyunca çalışmalara devam eden ekipler, Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu'nda ise 2 adet futbol direği montajı ve 1 adet voleybol direği yapımı ve montajı ile çöp kovası temini sağladı.

Belediye olarak eğitime katkılarının sonuna kadar süreceğinin müjdesini veren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime ne kadar yardımda bulunursak kendilerini o kadar mutlu hissedeceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber