'Herford Caddesi' hizmete açılacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Türk-Alman dostluğunun sembolü olan Herford Caddesi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 17:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol ve Almanya'nın Kuzey Ren Westfalya Eyaleti Herford Belediye Başkanı Bruno Wollbink tarafından 5 yıl önce altyapı çalışmaları törenle başlatılan caddenin, yıl sonuna kadar hizmete açılacağı belirtildi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kardeş şehirleri adına yapılan Herford Caddesi'nde çalışmaların sona yaklaşıldığını ve kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi. Bin 600 metre uzunluğundaki Herford Caddesi'nin turizm merkezi Titreyengöl ile Manavgat'ı birbirine bağlayacağını kaydeden Sözen, "Bin 600 metrelik Herford Caddesi'nde kaldırım, yol, refüj, aydınlatma ve alt yapı çalışmalarında sona yaklaştık. Manavgat kent merkezi ile Titreyengöl turizm merkezini en kısa yoldan bağlayacak olan yolda şu an kavşak yapım çalışmaları hızla sürüyor. Güllük Caddesi'nden başlayıp Titreyengöl turizm yoluna kadar her iki tarafın kaldırımları tamamladık. Önümüzdeki günlerde Herford Caddesi'ni hizmete açacağız." diye konuştu.

Manavgat'ın kardeş şehri Herford Belediyesi, 2 yıl önce Herford'da bir caddeye 'Manavgat' ismini vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber