Başkan Özgan'dan liselilere tavsiye: Bol bol kitap okuyun

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, konferans verdiği lise öğrencilerine bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Özgan, Kozan Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Belediye Başkanı Özgan, başkanlık yolunda yaşamından örnekler anlatarak öğrencilere tevsilerde bulundu. Başkan Özgan, öğrencilik yıllarında okumak için portakal işçiliği yaptığını ve meslek lisesi öğrencisi olmasına rağmen mimarlık bölümünü kazandığını, bunda da en büyük etkinin bol kitap okuması olduğunu söyledi. Öğrencilere başarılı bir gelecek için bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Özgan, şehir dışında kaldığı ve mimarlık yaptığı dönemlerden, memuriyet yıllarından ve başkan seçilmesiyle ilgili yaşanan anılarından bahsederek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Özgan, ?Sizler bizim geleceğimizsiniz, yarın sizlerden belediye başkanı mimarlar çıkacak. Onun için çok çalışmalı ve başarılı olmalısınız.? dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Haluk Özen ise etkinliği gerçekleştiren okul aile birliğine ve programa katılan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a teşekkür etti. Özen, idare olarak hedeflerinin öğrenciyi sadece akademik başarısı ile değil, çevresi ile barışık milli ve manevi değerlere bağlı gençler yetiştirmek olduğunu vurguladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber