Patnos'da okullararası futbol turnuvası sona erdi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Patnos Eğitim Sever Öğretmenler Derneği (PESÖDER) tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Futbol Turnuvası' sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 17:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turnuvanın final maçı Doğansu Kız Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) ile Dedeli Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) arasında oynandı. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında , Doğansu Kız Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO), Dedeli Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nu (YİBO) 5-3 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

Kupa töreninde bir konuşma PESÖDER Başkanı Yasin Soyhan, turnuvanın final maçında iyi olan iki takımın mücadelesine şahit olduklarını ifade ederek, "Gerçekten çok güzel bir final maçı oldu. Biz maçı izlerken büyük bir zevk aldık. Turnuva sonucunda şampiyon olan Doğansu Kız Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nu (YİBO) tebrik ediyorum." dedi.

Turnuvada Şampiyon olan Doğansu Kız Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) şampiyonluk kupasını Patnos İlçe Milli eğitim Şube Müdürü Mustafa Garipoğlu , ikinci olan Dedeli Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nun (YİBO) kupasını AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, üçüncü olan Patnos Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nun (YİBO) kupasını ise Patnos Spor Başkanı Erdinç Özdemir verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber