Sıkıntıyı önce kendisi çekti, şimdi herkesi ucuz fiyata doyuruyor

Aydın'da bir genç tarafından açılan yemek salonu, dar gelirlilerin ve öğrencilerin akınına uğradı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 09:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnsanların 1.5 lira ile 4 lira arasında değişen fiyatlarla karnını doyurabildiği yemek salonunda aynı zamanda ev yemekleri servis ediliyor.

Yediden yetmişe herkesin akınına uğrayan ?Ev Gibi Yemek Salonu' sayesinde Aydın'da öğrencisinden çırağına, ustasından işadamına kadar herkes gündüzleri de ev yemeği yiyebiliyor.

?ANKARA'DA İHTİYAÇ DUYDU, AYDIN'DA AÇTI?

Kendisinin üniversite okumadığını, ancak ablası Ankara'da okurken öğrencinin haliyle hallendiğini belirten Aydın'daki ?Ev Gibi Yemek Salonu'nun sahibi 25 yaşındaki Mustafa Ünlü, ?Ankara'da öğrencilere yönelik böyle bir yemek salonu görünce hem çok sevinmiş hem de uygun fiyata karnımızı burada doyurmuştuk. Ankara'da gördüğüm bu sistemin aynısını Aydın'da kurdum. Şimdi hem uygun fiyata herkesin yemek yemesini sağlıyorum, hem de güzel bir işimiz oldu. Çok parada gözümüz yok. Ancak herkesin karnını doyurması temel prensibimiz. Bir porsiyon et yemeği, bir porsiyon pilav yada sulu yemek, bir porsiyon tatlı ya da yoğurt üç çeşit yemeği 4 TL'ye veriyoruz. Özellikle bekarlar ve öğrenciler yaşamına bu hizmetle ciddi bir kolaylık sağladığımızı düşünüyoruz? diye konuştu.

Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan bu yemek salonu sayesinde bir çok öğrencinin bölgeye yakın yerlerden ev tuttuğu öğrenilirken, durumdan mahalle sakinlerinin de memnun olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber