Otomobil su kanalına uçtu: 4 yaralı

Ümraniye'de içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil takla atıp su kanalına düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Otomobilde sıkışan 4 genç vatandaşların yardımıyla kurtarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 13.00 sularında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nden Şile Otoyolu'na katılım noktasında meydana geldi. İddialara göre Behiç Dizgel'in kullandığı 34 TM 1154 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri yakınlarında yoldan çıkıp takla attı. Yaklaşık 50 metre boyunca sürüklenen otomobil, daha sonra yol kenarındaki atık su kanalında durabildi. Kaza sırasında Şeref P. , Ömer Faruk K., Emre K. ve otomobil sürücüsü Behiç Dizgel otomobil içinde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu gençler araçtan çıkartılarak yeşil alana uzatıldı. Bir süre acılar içinde bağırarak yardım bekleyen yaralılara ilk müdahale de vatandaşlar tarafından yapıldı. Daha sonra gelen sağlık ekipleri yerdeki yaralıları sedyelerle ambulanslara taşıdı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan gençler Ümraniye Eğitim ve Araştırma, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası olay yerine gelen bir kazazedenin annesi, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. Hurdaya dönen otomobile bakarak ağlayan anneyi yakınları teselli etti.

Bu arada, görgü tanıkları, otomobilin aşırı süratli olduğunu, aniden kontrolden çıkarak takla attığını söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, otomobilin yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra takla attığını belirledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber