Akdeniz Oyunları için slogan yarışması düzenlendi

Akdeniz Oyunları'nın 17.'sinin düzenleneceği Mersin'de, organizasyon heyeti tarafından ?Akdeniz Oyunları Mersin 2013? konulu slogan yarışması düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2013 Mersin XVII. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Mersin Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen yarışmanın temel amac, ?XVII. Akdeniz Oyunları hakkında kamuoyunun dikkatini çekmek ve Mersin'in ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlamak? olarak belirlendi.

Yerel düzeyde müsabakaları izleyenlerin sayısını arttırmanın yanı sıra spor yapma bilincinin gelişimine katkıda bulunmak gibi amaçlar da hedefleyen yarışmaya başvurular, 4 Ocak 2013 tarihine kadar XVII. Akdeniz Oyunları resmi web sitesi olan www.mersin2013.gov.tr adresinden yapılabilecek.

Sonuçları 18 Ocak 2013 tarihinde açıklanacak yarışmada en iyi sloganın sahibine tablet bilgisayar, ikinciye cep telefonu, üçüncü olan slogana da dizüstü bilgisayar hediye edilecek. Seçici Kurul Teşvik Ödülü'nü almaya hak kazanan yarışmacılar ise bisiklet ile ödüllendirilecek.

Yarışmanın katılım şartları, seçici kurul ve yarışma takvimine ilişkin ayrıntılı bilgiler XVII. Akdeniz Oyunları resmi web sitesinde bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber